דף הבית >> מידע שכדאי לדעת >> מידע על טאבון >> קצת על טאבון
 

קצת על טאבון

מהו טאבון?

אנחנו לא צריכים לספר לכם יותר מידי על טאבונים.
ידוע שהפיצה הטובה ביותר , הלחם, הבייגל ושאר המאפים מגיעים מטאבוני אבן.אף אדם לא יכול להישאר אדיש לטעם היוצא דופן שלהם, 
טעם ייחודי עם מרקם שאין דומה לו.

אפשר להגיד שכל מאכל שנאפה בטאבון הוא עם טעם טוב יותר מהרגיל.
ניתן לשים בו גם בשר בגריל ודגים, קדירות, מרקים, ירקות קלויים ועוד.. והתוצאה יוצאת מן הכלל.

היכן ניתן לעשות?
אנדריי בריקים בונה טאבונים אותנטיים בכל הגדלים והצורות. מטאבון ביתי עד טאבון לאולמות אירועים ופיצריות. לא משנה איפה אתם מעוניינים בו, יש לנו את הפתרון למצב הייחודי שלך.



 



 


 

 
טאבון אבן
בסופו של יום-  אפייה בטאבון נחשבת לאומנות. זה רק נראה טבעי לאופה, אבל התנור צריך להיבנות במקצועיות ובאהבה רבה, ולא לקנות אותו כמוצר המוני ושכיח. כמו שאומנות אמיתית נאמנה לשורשיה כך גם אומנות האפייה. ואנו לא מדברים על האומנות של הגדולים, שמשתמשים בשמרים ומערבל. אלא על אומנות מהמרכיב הבסיסי: אפייה בטאבון לבנים.