קצת על טאבון ביתי..
טאבון ביתי הופך את האפייה למעניינת וטעימה יותר.
לפני שאנחנו בוחרים את הטאבון הנכון אנו צריכים להבין מספר דברים בסיסיים עליו.
הדבר הראשון הוא מה ניתן לעשות עם הטאבון?
ישנם טאבונים המוגבלים במאכלים השונים שניתן להכין בהם, לכן בדקו את הסוג ואת היכולות שאתם רוצים שיהיו בו.
דבר שני סוג הטאבון. קיימים מספר סוגים של טאבונים המתחלקים לפי החומר שהם עשויים. למשל: טאבון ברזל או טאבון לבנים. יש מגוון רחב של סוגים ולכן אתם צריכים לבחור את זה שהכי יתאים לצרכים שלכם. לדוגמא טאבון המופעל ע"י עץ הוא בעל עלויות זולות אך מלכלך לעומת תנור גז שאינו מלכלך אך הטמפרטורה שהוא מגיע אליה נמוכה יותר מטאבון העץ.
דבר שלישי המיקום שלו. יש שני סוגי טאבונים ביתיים, נייד וקבוע. בחרו את מה שמתאים יותר לביתכם. אם יש לכם פינה מובנת בשבילו אז בנו קבוע. אך אם יש לכם חצר קטנה ואין פינה פנויה בנו נייד, יקל עליכם.